maanantai 18. kesäkuuta 2012

Leffailua ja hassuttelua viikonlopussa.

Perjantai työpäivä meni nopeasti ohitse, kuin ajatteli, että kohta sitä ollaan junassa taas, ja ihana viikonloppu voi alkaa. Viiden junalla lähdin, Salossa olin 18.30. Junamatka ihan jees, yllättävän paljon porukkaa oli junassa. Muuten oli aika tylsä junamatka, lueskelin vaan metrolehteä. Kulta ehti just tulla siinä Salon asemalla vastaan, kun junasta olin vähän aikaa kävelly siinä asemalla.

Perjantai ilta kului myöskin niin nopeasti ohitse. Katseltiin disneyleffaa, aladdinia. Raksun kotona siellä Perniössä oli WC-remppa tulossa, joten siellä ei pystynyt käydä vessassa, ne oli saanu avaimet johonki hassuun toiseen kämppään, joka oli ihan tyhjä. Hih eihän se mua haitannut, olihan se vähän hupaisaa lähteä vessaan toiseen kämppään, varmasti raksulla rankkaa kun joutuu ramppaamaan sielä. :/ No, mutta kyllähän se on sellanen ilopilleri et kyllä se ihanahöpsö jaksaa hymyillä, kaikesta huolimatta. <3

Hassuiltiin yöllä kaikenlaista, jossain vaiheessa uni ehti tulla jo, kulti nukahti, niin mäkin sitten lopulta. Ihanasti sen vieressä.

Lauantaina sitten tuli katseltua paljon neljän tähden illallista. Ruutu.fi:ssä on kai ainakin kakkoskauden jaksot, ja kolmoskauden, tai en nyt muista, kuinka monta kautta sitä on tullut jo. Tuli sitä rakkaudella katettua sarjaakin muutama jakso katsottua.

Launtaina tehtiin kasvispihvejä ja sit lohkoperunoita, ja maustettii ne. Pihvit aitettiin sit hampurilaisten väliin. Oi, että oli taas ihana lauantai, mutta aivan liian nopeasti ohi meni. Tänä viikonloppuna olis ollu provinssi. Mut eipä kyllä yhtään haitannu vaik en sinne menny, aika epävakainen sää näytti olevan. En tiedä oisko tänä vuonna ollu niinkään sellasta seuraa, joistaki sellasista kavereista on ehkä tullu vähän etäisiä, nähdään ehkä just jossai keikoilla, mut aika harvoin, kesällä yleensä nähtiin usein, mut eipä tänä kesänä olla vielä nähty. Välillä ajatellu, et onko mulla oikeesti sellasia ihmisiä raksun lisäksi, mutta kai mulla on, jotka haluu tietää miten mulla menee. ja yms. Ihmeen paljon kaikilla keikoillakin ne samat tyypit tulee vielä moikkailee, ja kyllähän mä joidenkin kanssa paljon vielä yhteydessä olenkin.


Sunnuntai oli tosi sateinen päivä. Kuuden aikaa lähdettiin bussilla kohti Salon keskustaa. Silloin satoi, ja mentiin sateensuojaan siihen torille, sellanen lava siinä. Jonkun aikaa siinä istuttiin kunnes sade lakkasi ihan kokonaan. Lopulta lähdettiin hesellä käymään. Otin ranskalaiset ja sellasen pehmyt pyörteen, ku ei mikään ihme nälkä ollut, mut jotain kuitenkin otin. Lähdin sitten puoli kymmenen junalla kohti Pasilaa. Käveltiin raksun kanssa siellä sun täällä pitkin Saloa. Awww.<3

Juna oli ihan ajallaan, eipä mitään ihmeellisiä kommelluksia tarjonnut matka. Olin vaan aika tylsistynyt, ja katselin ikkunasta ulos. Ei tullut mukaan edes mitään musiikkia. Kirjaakaan mulla ei ollut mukana.

Illalla tuli vielä raksun kanssa tekstailtua.  Nukahdin joskus kahden aikaan, heh. seiskan jälkeen sitte ylös. Tänään oli vähän ihmepäivä kyllä töissä. Jouduin opetushommiin. Yksi kesätyöpoika tuli sinne varastoon, ja aloitti nyt tänään. Jouduin sitä vähän opettamaan, mutta ihan kivasti se meni, ja ihan mukava tyyppi se oli. Aika hiljainen.. hyvä ettei mikään niin rasavilli. Hiukan ehkä sellainen tietokone datailija, ei oikein urheilullinen, muttei hirveesti myöskään musiikkia kuuntele. Sellanen normiteini. :D Oli kai lukion tokalla, vissiin menossa. Mutta ihan hyvin mulla meni sen kanssa, hah olihan mulla kerran "opetuslapsina" yksi 50.v afganistanilainen ja sit yks meidän vakio ruokapalvelutyöntekijä, joka yleensä on tiskaajana. :D Ne tuli multa kyselee, et miten tää tehdään, ni tää toinen oli sit jostain Afrikasta Suomeen tullut joskus kauan sitten, ni se oli se joka vähän pomotti sitä Afgaania. :p Mä neuvoin, ja sit tää teettää sillä toisella työt. :p

Huomenna ei kovin erikoinen päivä. Aika perus varmaan.  Kesätyöntekijä varmaan messissä siellä taas. Yhden toisen tyypin kans tullaan jo tosi hyvin juttuun. Aloitti pari viikkoa sitten, nii ollaan ehditty jo tutustuu ihan hyvin.

No  taidanpa tässä lopetella, ja mennä vielä iltalenkille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti