tiistai 8. toukokuuta 2012

Auringon kultainen kaupunki

Otsikossa CMX:ää. Tuli tuossa yksi päivä tajuttua, että jossakin vaiheessa en edes pitänyt koko CMX:stä yhtään. Joskus yläaste/lukioiässä kuulin satunnaisesti sitä, ja kyllä jo sitä aikasemminkin, muttei mitenkään niin muhun iskenyt. Nyt sitä on tullu kuunneltua enemmän. Uusin, tai mitä nyt spotifystä löytyy, ni on ollut aika kovassa kuuntelussa. Varsinkin jos on jossakin kahvilassa/baarissa. Meen pistää sitä jukeboxista aika usein. Tuo Iäti albumi. Josta tuo Auringon kultainen kaupunki biisi löytyy. Biiseissä löytyy aika paljon kaikenlaista rakkautta käsittelevää sanamaailmaa. Vaikkei niistä kaikista aina tajua mitään.

Ja myös biisien nimet on hauskoja. Esim. Pretoriaarikyborgit. Onhan niitä muitakin, mutten nyt jaksa luetella kaikkia. Nyt menossa Joy Divisionia. Love will tear Us apart.
Tänään ollut ihan mukava päivä, aurinkokin tietysti paistellut. Menin lenkille, ja tarkeni jopa t-paidalla. Ihanaa. Niin odottanu, että tulee näitä kelejä. Kävin yli tunnin lenkillä tossa duunin jälkeen. En vielä uskaltanut rupea juoksee, mutta enköhän pian kokeile. Ajattelin paljon tulevaa kesää. Ei siihenkää ole kauaa, kuin mulla alkaa loma. Sitten saa nauttia kullan seurassa kaksi viikkoa. Jo juhannuksesta alkaa. Taidetaan lähteä mökille, jos se kulta nyt tulee mun kanssa. Haluaisin ainaki sen sinne. Muuten olis tosi tylsää, ja joutuisi kestäämään mun teinipissis serkkua esim. Ei juma, se on sellanen just "siinä iässä" Et on niiiiiiiin siistii dokaa ja polttaa. Ja kehuskelee sillä. Täytti just vähä aikaa sitten 18.v Hah, sitä ennen aina vinoilin sille, että et sä sais polttaa. "pitäs viedä sun röökit"

Oi, kultanen siellä äsken muisti mua viestillä. Pistän kohta takasin sille.
Jees, pitäisi tuossa joku päivä lähtee oikein kunnolla shoppailee. 14.pvä tulisi tili taas. Eli maanantaina olisi tilipäivä. Saa nähdä meneekö paljon massia viikonloppuna. Olis ainakin yksi keikka minne oltaisi varmaan menossa, sit voisin viedä rakkaani taas syömään johonki mukavaan paikkaan. Mietin jotai uutta paikkaa missä ei olla käyty. Tai no eihän me kyllä kovin monessa paikassa olla käyty. Töölössä yhdessä meksikolaispaikassa, sit uudenmaankadulla Kokomo tikibaarissa. Siellä syötiin kikhernepihvit ja otettiin siihen punaviinipullo myös mukaan. Pizzerioissahan me ollaan käyty, tai siihen mun vakkari hengailumestassa.  No sitten muissa kaupungeissa ollaan käyty myös, Turussa amarillossa, sitten Salossa jossai samanlaisessa paikassa, ja Kouvolassa Rossossa, tosin silloin mukana oli myös mun veli ja mutsi. Faija ei ollu messissä silloin. Yksi hyvä mesta mulla olis kyllä jo heti, mut se on kyllä vähän samantyylinen ku ollaan käyty noissa, tosin musta se olis kyllä parhain noista meksikolaistyylisistä, nimittäin Santa Fe. Fajitas lite olis tosi hyvä. Jotain vuosia sitten kävin faijan kanssa tuolla. Söin just ton fajitaksen. Paahdettuja kasviksia, sipulia, paprikaa, tomaattia, pähkinöitä, hapankermaa.

No, mutta tässäpä sitä viikonloppua jo kovasti odotetaan.
Nyt taidan ruveta katsomaan tuota jääkiekkopeliä. Suomi - Sveitsi. En oo tänä vuonna katsonut yhtään täyttä ottelua, enpä kyllä oo jääny oikein mistään paitsi, aika tylsää peliä näyttäny olevan.
Katsotaanpa miten tänään käy. Vähän tuntuu hassulta katsoa pelejä AVA kanavalta. '

Töissä on ollut ihan mukavaa, ja suht nopeasti on aika mennyt. Heh, mut on muuten kutsuttu johonkin Helsingin kaupungin tilaisuuteen. Sellaiseen minne aina kutsutaan uusia vakituisia työntekijöitä, jotka on palvelukseen tullut. Itse aloitin työt viime marraskuussa, ja nyt sitten tuli kutsu johonkin tuollaiseen. Heh, ajattelin, et mikäpäs siinä, pääsee töistä vähäks aikaa pois.

Nyt alkoikin tuo peli, ja eka maali jo syntyi. Suomelle 1-0.  Tähän taidan päättää tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti