tiistai 15. toukokuuta 2012

Tiistaihöpsöilyä.

Aikaseen aamuun sitä taas jouduin, ku työpaikalla ei tänäänkään varastossa ollut sitä toista. Joutui taas yksi tyyppi tulee korvaamaan sitä vakkari varastomiestä. Huomenna kuulemma tulee. Tai sitten ei. Ainakin tänään sain sellaisen käsityksen, ei ainakaan kukaan sanonut, että tuu sitten aikaisemmin. No ei mulle oltu sunnuntainakaan soiteltu, mut silti ketään ei ollut vielä seiskalta maanantaina siellä tekemässä mitään, paitsi varastontyönjohtaja. Mutta ei se niitä varastonhommia tee. Huomenna mulla olis sit kuormien purkua, jos nyt tuo tyyppi töihin tulee. Ei mua sinänsä haittaisi, jos hän ei tulisi. Joskus vähän ärsyttävä valittaja ja ruikuttaja tuo on, vaikka iso mies. Mutta ruikuttaa kuin pikkupoika. Jos ei oo mieleistä ruokaa, ni tietty rupee ruikuttaa siitä. Sitten joskus varastosta kuuluu kaikkea kiroilua, ni se siellä itsekseen höpisee.  Itse kuitenkin tulen jotenkin toimeen sen kanssa. Vaikka ei nyt paljon puhuttavaa meillä ole. Urheilusta jutellaan, ja joskus musiikista. Vaikkei hän oikeastaan kuuntele enää muuta kuin radiota. Ja sitä musaa mitä sieltä tulee.

Saa nähdä mikä on työnkuva huomenna. Tänään siis tein punnituksia, ihan ok. Vaikka maanantain varastotyyppi oli tehny pikku mokia, joten oli sitten kiva siinä aloittaa tänään.

Kaikki kuitenkin meni ok. Suht kiire tuli siinä vaiheessa, kun tää korvaaja varastomies lähti kesken kaiken lääkärissä käymään. Ei se ollu saanu aikaiseksi kyllä oikein mitään. Oli saanut vaan oikeastaan pakastekuorman purettua. Eipä muuta, jouduin sit tekee sen töitäki vähän. Silti ihan ajoissa pääsin pois.
Puin nopeesti normivaatteet ja lähdin, kulta oli jo keskustassa valmiiksi. Oli kyllä ihme paikka sen työpaikkahaastattelu. Oli siis jonkun tyypin kotona, ja se ei ollu ehkä ihan sitä mitä raksu lähti hakemaan. Jotain myyntiedustamista, tyyliin oriflame. Hah. En mäkään varmaan ois menny tuohon. Enkä varmaa mitää rupeis myymää.. ainoastaan ehkä jotai sellasee tuotteeseen johon itsekin uskon. No, ei kai se kulta sitten ihan allapäin ollut, tai masentunut, kuin kysyin.

Mutta olipa ihan höpöillä. Loosessa käytiin syömässä.... taas. Kasvishampparit. Oli parempia kuin lauantaina, erotuksena oli se pihvi, tällä kertaa ei ollut se soijapihvi. Käytiin myös terassilla Rotterdamissa. Aika kului tietenkin niin nopeasti. Tylsäää.. No nyt taas sai voimaa jaksaa tähän viikkoon. Tosin, ei kyllä paljon voimia tarvi, helatorstai tuossa onneksi välissä, niin voi hengähtää. Mutta tosiaan, niin harmi, että mulla on pe. töitä. Pidennetty viikonloppu ois kiva. Mutta kyllähän tuon kestää. Pitää keksiä jotain muuta tekemistä. Tuliskohan joku kaveri mun luo yöks. No, pitääpä katsella, voisin tapaa muutaman kaverin, joita en oo vähään aikaan nähny.  No saapas nähdä mitä sitä tekee. Tai sitten vaa jää homehtuu himaan, mut se on kyllä vähä tylsempi vaihtoehto.

Tänään kun taas raksu lähti junalle, niin sitä mietti kaikenlaista haikeata. On se jännä, että vaikka vasta pari päivää sitten nähtiin, ni näin haikeata on aina jättää hyvästit.

Huomenna en kyllä ainakaan mihkään keikalle jaksa. Ehkä vain rentoa fiilistelyä jossakin. Ihmisiä on kummiskin taas niin paljon liikkeellä, ku on vapaapäivä tulossa, ni se on vähä ärsyttävää, kaikki ihan helvetin kännissä, ja perus juntit siellä dokailee.

Nyt taidan lopettaa. Vielä tekstailua kullan kanssa tiedossa. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti