torstai 17. toukokuuta 2012

Helatorstai fiilistelyä.

Helatorstai nyt sitten, eilen tuli käytyä muutamalla kalliossa. Ei nyt mitenkään erikoinen ilta. Olisin halunnu olla vaan kullan viekussa. No, mutta ihan rentoa, kun sai nukkua pitkään. Eilen kaveri tuli viideksi mun luo, ja sit katseltiin vähän videoita, kaveri söi pizzaa ja mulla oli salaattia. Mukavasti aika kului, oli se parempi kuin yksin tylsistyä. illan mittaan tekstailin raksun kanssa.

Nyt peli on alkamassa. Suomi - USA. Saapa nähdä miten käy.

Heräsin eka kerran tänään ysiltä, katsoin kännykkää.. ni en nähny vielä kelloa ja mietin, että ei helvetti. Onkohan kello jo tosi paljon. Kun sit on tylsää jos on hirveen myöhään nukkunu, ja sit tuntuukin et jooo, vapaapäivä on tässä jo ohi. ja meni vaan nukkuessa. Tunti sitten kävin lenkillä, ja kävin huoltoasemalla, Shellillä. Ostin vähän eväitä tässä, kun ei oo kaupat auki. Ostin kevätkääryleitä, kohta maistamaan. Muistan ku koulussa tehtiin kerran kevätkääryleitä. Oli ihan hyviä. Mutta tietysti ne oli aika rasvaisia, ku rasvakeittimessä ne tehtiin. Noi kääryleet mitkä nyt ostin, ni ei maistunut kyllä ihan miltään erikoisen hyviltä. Oli ne silti ihan syötäviä, heh.. "on sitä huonompiakin ruokia syöty" :D Jaksoin vaan kaksi syödä.

Aika sekavalta tuo peli näyttää kyllä tässä ekassa erässä. Ja vauhtiakin on. Jännä peli siis tiedossa.
Tiistaina kun käveltiin raksun kanssa keskustassa, ja ku oltii siinä kävelemässä looseen jossai Tavastian vieressä sivukadulla vastaan tulee Kari Peitsamo. Mä tietty tunnistan sen heti, se vaan hymyili. Tietysti perus Kari Peitsamo tyyliin, huivi päässä, en muista et oliks sillä skitta mukana.

Tässä vähän Peitsamoa. Ajankohtaisesti biisi Ice Hockey.




Kulta mun ajatuksissa ollut taas, kuten aina. Huomenna taas olisi työpäivä tiedossa. Vähän tylsää, ku monilla on vapaapäivä huomennakin. Mun kaveri lähti tänään Hyvinkäälle, porukoita näkee ja muita kavereita. Alunperin Hyvinkäältä se siis. Aikoo kai olla  koko pidennetyn viikonlopun sielä. Mutta huomenna duunin jälkeen itse lähden junalla Turkuun. Kyllä se päivä varmasti nopeasti kuluu, kun ajattelee illan höpsöilyjä. Tyttösellänikin on pitkä vapaaviikonloppu. Sillä muistaakseni maanantainakin vapaapäivä.

Jep, olipas tylsä erä tuossa pelissä. Ekan erän jälkeen 0-0.
On hiukan laiska fiilis. Pitäis pari kirjettäkin kirjoitella, mut aina on vaan jääny kirjoittelu.

Ennen peliä katselin youtubesta Uuno leffoja. Huomasin et sielläki on ihan kokonaisia uunoleffoja laitettu. Joskus oli myös muitakin suomalaisia leffoja, kuten Napapiirin sankarit näkyvissä youtubesta, mut ne olikin sit otettu aika nopeesti sieltä pois.

Oijjoij, tiedän että tulee taas yksi täydellinen viikonloppu. Taitaa olla se 14.kerta putkeen kun ollaan viikonloppuina nähty. Viikon päästä taitaa kyllä mennä putki rikki, tuntuu varmaan vähä oudolta viettää vkl ilman raksua. Mutta joo, yksi viikonloppuhan se vain on.

Onneksi huomenna kasin aamu. Ei jaksais heti siihen aikasempaan. Ensi viikko on taas aikainen. Mietin et tulis Turusta sunnuntaina kasin junalla, kun vähä sit aina väsytttää aamulla herätä aikaisin, mut varmaan siinä sitten käy niin, että kun oltais lähdössä bussilla Turun asemalle, ni en haluis vielä lähteä, ni meenkin vikalla junalla. Äh, mutta turha sitä on sunnuntaihin jo mennä. Ensiksi on ihana viikonloppu raksun kanssa. <3

Kämppis oli eilen duunissa ihan iltaan asti. Se on nyt  myös etsimässä muutakin työtä kuin tuo missä se nyt on. Oon huomannut että se ottaa aika tosissaan kaikki asiat, ja aika raskaasti. En tiedä osaako se edes rentoutua. :D

Yleensä se on käymässä jo ysiltä nukkumaan. Yöllä se sitten heräilee yhtäkkiä ja ei saa enää unta. Varmasti mäkään en sais unta, jos menisin nukkuu ysiltä, ja sit jossai kolmen neljän aikaa heräisin.

Toinen erä tässä alkanu ja vielä 0-0. Katoin muuten, että jos Suomi nyt sitten pääsis jatkoon, ja loppuotteluunkin asti, joka siis pelataan sunnuntaina, ni oon silloin junassa. Eipä se mua niin hirveästi haittaisi, mutta äh. toivottavasti peli ei ehtis loppua vielä silloin. Jossitellaan tässä nyt sitten kunnolla, niin, että jos Suomi voittas, ni olis taas ihan hirveesti jengiä liikkeellä. Pasila varmaan ihan hirveässä ruuhkassa. Se olis vähä ärsyttävää, just kun olis tosi väsyny.

Mutta en mä kyllä oikein usko tuohon, että Suomi finaaleihin pääsis. Ei tuo joukkue mikään erikoinen ole.

Nyt taidan lopettaa tähän. Näkyillään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti