tiistai 1. toukokuuta 2012

Ihaninta vappua!

Nyt se on sitten ohi taas. Niinkuin koko pitkä viikonloppu. Tosin mulla toi työpäivä tuossa välissä. Kyllähän se vähän harmitti maanantaiaamuna, kun olisin halunnut jatkaa unia kullan kanssa siinä, mutta täytyi vaan herätä, ja ajatella positiivisesti. Vaikka kyllähän se työpäivä yleensä menee aika nopeasti, tosin aina kun on jotain kivaa tiedossa, niin sitä ajattelee, että kello vaan matelee, niin ja jos vielä usein katsoo kelloa. Iltapäivä meni kyllä suht nopesti. Tuli myös sitten hiukan vinoiluakin. "hehee, täällä se poika vielä raataa, kun tuolla ulkona niin kiva keli, ja vappuaatto ja biletys lähtemässä käyntiin" Minäpä se vain naureskelin, ja tokaisin, että niin, kyllähän se sinäkin täällä vielä raadat, ja pikkusen mua pitempään. :D ku se oli joku iltavuorossa, ja sen päivä päättyisi joskus viideltä.  Olisin saanu munkkeja kahvitauolla, muttei oikein jaksanut syödä. En myöskään kovin paljon syönyt töissä. Oli tarjolla nakkeja, mutta en mä nakeista välitä. Tuli syötyä vain salaattia, joka ei ollut sinäpäivänä kovin ihmeellistä, mutta sitten onneksi oli edes perunasalaattia.

Kello oli jotain 15.35 kun päätin jo lähteä töistä. Kun olin saanut jo kaikki hommat tehtyä. Siitä sitten nopeasti kotiin, kun oli jo niin ikävä. Kulta oli kaikenlaista ehtinyt päivän aikana puuhata, katsella koneelta kaikenlaisia ohjelmia. Äh, vähänkö olisin halunnut olla siinä viekussa, mut ei voi mitää, työt piti hoitaa, ennen ku pääs vapunviettoon.

Kun pääsin kotiin niin vähän aikaa siinä sisällä höpsöiltiin. Tehtiin kyllä lähtöä ulos kokoajan. Suunnittelin, että mentiin aluksi tuohon lähelle vähän piknikille. No ei meillä kyllä ollut muuta kuin pari viinitölkkiä.. ja muovimukit, mitkä oltii viime kesänä ostettu, kun oltiin ekaa kertaa nähty. Tuossa lähipuistossa istuskeltiin ja kuunneltiin musaa. Kulta vähän pelkäili siinä ampiaisia ja muita pörriäisiä. :D

Istuttiin varmaan n. tunnin tuossa lähipuistossa, tultiin tässä kämpällä vielä käymään, vessassa ja sillee. Kävin ärrällä ostamassa bussikorttiin lisää aikaa. Lähdettiin sitten tuohon Pasilaan, Alppariin. Siellä nähtiin Maria ja pari sen kaveria. Joita mäkin kyllä tiesin. Ei siellä sit jaksettu ihan koko iltaa olla. Mun yks kaveri tuli myös siihen se on vähä sellanen nörttipojan oloinen. :D
Eipä siellä kovin kauaa jaksettu olla, kun lähdettiin kävelee..kullan ja tuon kaverin kanssa uudestaan Pasilan asemalle, valittiin sitten spora, jolla sitten keskustaan mentiin. Välillä vähän vaihtelua ainaiseen junaan. Kun ei meillä mitään kiirettä minnekkään ollu. Oltiin Looseen menossa, keikalle. Sielläpä tuli nähtyä monia monia kavereita, joita en oo pitkään aikaan nähny. Toivottavasti kulta tykkäsi olla siellä, Ei ainakaan valittanut.

Käytiin sitten myös tapaamassa mun yhtä hyvää kaveria, heh se oli hassu kun se näki meidät, ni tuli kehuu mun tyttöystävää, ja kyllä se sano mustakin mukavia asioita. Kyllä raksu varmaan viihtyi. Lopulta sitten himaan lähdettiin. Katsottiin sitten meillä vielä vanhoja salkkareita.
Valvottiin taas tosi myöhään. Olipa hassua. Höpsöiltiin, oli ihana jutella kaikenlaista. Ei todellakaan tuon ihmisen kanssa tule koskaan tylsää, vaikka hän olisi välillä hiljaisempi otus. Niin ihana ja tärkeä tuo tyttöotus mulle on.

Tänään onkin sitten ollu sellainen haikefiilispäivä. Aamu oli mukava, katseltiin taas paljon salkkareita. Yksi leffa tuli myös katsottua. Jali ja Suklaatehdas. Samalla syötiin pizzaa, kun tilattiin kotiin. Fetapizzat otettiin. Kun oltiin syöty, niin sanoin, et mentäiskö ruokalevolle. Meillä oli aikaa jotain kolme tuntia, ennen kuin tyttöni joutuisi lähteä pois. Koko loppuajan sitten vain makoiltiin, puoli ysi sitten lähdettiin kohti Pasilan asemaa taas. Silloin oli jo todella haikea olo. Tulihan sitä onneksi hyvästeltyä pitkään.

Perjantaina nähdään taas. Ja huomenna on jo keskiviikko. Joten, eipä kovin montaa päivää joudu erossa olemaan. Aika helppo viikko tulossa, ja huomenna onkin hassu päivä. Kerron huomenna siitä sitten. No mutta joo. seiskalta pitäs olla töissä tällä kertaa. Palaillaan taas.
Vielä vähän salkkareita katson.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti