lauantai 28. huhtikuuta 2012

Vappua kohti menossa

Aamulla kun heräsin, ni tuli heti olo, että ihanaa. On perjantai, taas yksi viikko kestetty kuuden heräämisiä. Ensi maanantaina olis sitten vielä työpäivä ennen vappua. Vappuaattona siis, mutta eiköhän siitäkin selvitä. Kasin aamu siis maanantaina olis tiedossa. Kulta jäisi sitten aamulla yksin nukkumaan, kun se on vappuna mun luona. Aamulla sitten join vähä vettä, ja otin vitamiinit, heh oli sillee tavallaan aika vetämätön olo. ja aika tylsyys. Olisin varmaan jäänyt himaan jos koulussa olisin, mut duuneista en sit oikein viitti olla pois ilman hyvää syytä. Enkä oo muuten ollutkaan kipeenä kovin montaa päivää poissa tuolta. Jalan takia sain sairaslomaa tossa yli kuukausi sitten, alkuvuodesta olin kuumeessa. Oikeastaan heti uudenvuoden jälkeen. Ei ollut kovin kivaa soittaa silloin töihin, et oon kuumeessa. Ja tietenkin kun oli uudenvuoden jälkeinen työpäivä, ni kiva oli sit aamulla soittaa töihin, joten ei riittänytkään että vain ilmoittaa, mun piti lähteä todistus hakemaan terkkarilta. No ei siinä muukaan sitte auttanut.

Eipä sitten eilen auttanut muu, kuin lähteä duuniin, mutta silti oli hyvä fiilis sitten lähtiessä. perjantaina olisi sitten ollut mun kämpässä vedenkäyttö kielto, johonkin neljään asti. Duunissa ei sitten ollu mikään ihmeellinen päivä, oli aika paljon tekemistä kylläkin. Kuten aina perjantaisin, jos oon siinä aikaisessa vuorossa. Joutuu siis punnitsemaan kaikki viikonloput reseptit. Pääsin pois ihan ajallaan sitten töistä kuitenkin, vaik loppupäivässä oli aika kiirettä. Kun kahvitauollakin oli joku kokous, joten siinä meni vähän pitempään.

Kello oli jotain kolme, kun olin kotona. Tuntiin en siis olis voinu vettä viemäriin laskea, ja vetää vessaa. ONo ei se haitannut, kun neljältä sit kuitenki sai jo vettä käyttää. Noin 30min sitten olin kotona ja kuuntelin musaa ja vähä viimeisiä tavaroita pakkasin, päivän matkalle. Eli Perniöön raksun äidin ja veljen luo. Tänään lauantaina lähdetään sitten Helsinkiin, ei olla vielä suunnitellu mitä puuhaillaan.Yksi Maria ois kuulemma tänään jossain, mut en oikein tiedä, jos se menee sellassee teinipaikkaan, ni ei oikein jaksais mennä teinimestaan. Toisaalta voisi yhtä Jukkaa käydä näkemässä, sellasta hassua hyypiötä.

Illalla sitten käytiin lenkillä, raksun veli tuli mukaan. Oli hassua, käytiin kaupassa, ja sit päädyttiinkin paikalliseen, oli aika hassun näköinen mesta. Perniön käenpesä. Tuli tarjottua sille Raksun veljelle muutamat ja sit me tyttöni kanssa jo lähdettiinkin pois, sen veli jäi sinne vielä joksikin aikaa. Sitten käveltiinkin sellainen pieni kävelylenkki. Awww, oli ihanaa kävelllä siinä kullan kanssa.  Lopulta mentiin taas sinne kämpille. Illalla katseltiin mun ihmeidentekijät DVD:tä. Sitä sairaalasarjaa. En muista ihan tarkkaa aikaa koska käytiin nukkuu, oltiin ainakin nukahdettu yhtäkkiä molemmat, olin ihan kiinni kullassa, ja sit joskus tuli herättyä ja oli kai valotkin vielä jääny päälle. No siinä sitten höpöiltiin sen jälkeen, kunnes taas nukahdettiin.

Tänään lauantaina sitten  lähdettiin Perniöstä pois. Tänne Helsinkiin. Ensiksi kuitenki oli vielä kaikenlaista hassuttelua päivässä. Syötiin kesäkurpitsatomaattifeta paistosta, eilen jo tehtiin sitä. Oli kyllä ihan hyvää ruokaa. Katsottiin vähä dvd:itä. Simpsons leffaa, ja sit kolmoselta tuli yksin kotona 2. Sitä vähä aikaa katseltiin, mut ei loppuun asti. Eka sitten bussilla Perniöstä Saloon, Salossa meillä tunti aikaa odotella seuraavaa junaa, joten käytiin sitten vähä kävelemässä, ja istuttiinkin vähän aikaa, sellasella puistonpenkillä. Ei me ihan kovin kauaa oltu siellä. Jotain puoltuntia ennen lähdettiin liikkuu kuin sen junan ois siihen pitäny tulla, mut junat oli tänää myöhässä, ni ainakin sen puoli tuntia sitten istuttiin siellä Salon asemalla. Kaikenlaista sitten hassuiltiin siinä.  Ja asemalla oli aika hassuja ihmisiä, yksi mieskin ihmetteli sitä et juna oli niin myöhässä, huomattiin sen viinapullokin siinä.

Junamatka meni kivasti siinä, aika nopeasti ohi, mukavaa oli istua siinä raksun kanssa. Nyt ollaan sitten meillä Helsingissä. Ei me tästä taideta mihinkään enää lähteä. Pistin junasta tekstiviestejä sille Marialle, ja se yritti saada jotain jengiä johonki parempaan mestaan. Se oli kai jossai synttäribileissä, missä oli aika erilaista väkeä kun se, sellasta perus teinejä, jotka käy aina onneloissa ja muissa tuonlaisissa paikoissa. Aww, täään sitten ihana koti-ilta siis tiedossa. <3 Kohta katellaan varmaan vanhoja salkkareita. Ihanaa. <3

Tänään vielä höpöillään ja valvotaan. Oivoi, on se tyttö mulle niin tärkeä ja merkittävä. Iso osa mun elämää. <3 hih, tuossa se vaan hymyilee ja höpsöilee oman miniläppärinsä kanssa. <3


Lopuksi tähän kuva mun pikku kisusesta.<3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti