sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Mahtavinta sunnuntaita taas!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3
aww. sydämillä alkaa tämä blogimerkintä. On niin onnellinen olo, että. Nyt jos kuolisin, ni ainakin voisi sanoa, että kuolin onnellisena, heh mutta enhän mä nyt mihinkään kuole. Eilen yöllä tuli tietenkin taas hassuiltua kaikenlaista, mut huomasi ehkä hieman, et valvottiin kummatki koko perjantai. Itse heräilin pe. aamuna kello kuusi, ja kai se kultakin oli aika aikaiseen herännyt, ei kyllä yhtään väsy ollut silloin yöllä, mut se yö oli kyllä tosi hassu, kuten oli se viime yökin. Tuli kyllä nukahdettua aikaisemmin, harmi jos joku juttu oli jäänyt kesken, tosin luulen, että multa se juttu oli jääny kesken, kun kulta varmaan oli jo nukahdellut aikasemmin, ja mä vaan sitten herätellyt sitä. Eka kerran huomasin katsoa kelloa joskus seiskalta aamulla, joten oisko ollut että aamuviideltä ois tullut käytyä nukkumaan. Aamupäivän sitte oli sellasta puoliunta, onnellisena maattiin siinä sitten, sylikkäin kokoajan. Sellainen ihana tunne siinä kokoajan. Noustiin sängystä sitten jotain kolmelta. Kun ajattelin, et voi hitsi, tää päivä on sitten kummiskin kohta vaan ohi. Silloin jo tunsin vähän sellasta pientä masennusoloa, koska tiedän et tulisi kova ikävä kultaa, halusin ehtiä jotain sen kanssa tekemään ennen ku se taas lähtis.

Tein sille aamupalan, pari leipää.. juustoa päälle ja mansikkakerrosjogurtti. Siinä sitten höpsöiltiin, ja kateltiin toisiamme silmiin. Oli ihanaa. Pari tuntia ehdittiin siinä sitten tehdä kaikenlaista hassua, kun aloitettiin miettii, et mitäs me tänään syötäis. Mielessä kävi, et oisin taas vienyt kullan johonkin ihanaan paikkaan syömään, mutta siinä olis taas mennyt niin paljon aikaa, ja oltais jouduttu lähtee keskustaan, ni halusin viettää kullan kanssa aikaa täällä, ihan viimeiseen saakka. Tehtiin sitten itse pizzaa.
Halusin kokeilla kikherneitä pizzaan, tuli kyllä aika hassua. Herkkusieniä, fetaa, paprikaa, ananasta. Kultahan tietysti rupes heti vinoilemaan, kun laitoin sitä pohjaa pellille, mut tiesin ettei tää voi epäonnistua, kun itse yksi pizzamestari sanoi mulle kerran, että älä pety jos pohjaan tulee reikiä. Ei se kuitenkaan pala. Ja sanoi vielä nää sanat levitä tämä pohja ilman mitään työkaluja, et sä välttämättä tarvi mitään, kunhan vaan käsillä riittävän pitkään, ja tosiaan ei tarvi mitään työkaluja, vähä aikaa kyllä miettisin tota hommaa. Mut eipä siinä. Heh, se sanoi vielä, että tee tätä pizzaa, sitten ku löydät jonkun tosi tärkeän tytön itsellesi, lupaan ettei tää pala. Hehheh, kulta sit meni vinoilee siitä, ku se luuli että tää varmasti palaa.

Nyt se yks hassu pizzamestari on kyllä poissa täältä meidän keskeltä jo, Rupesin miettii tos kerran, että ihmeellisiä ihmisiä se minäkin kyllä tunnen. Kaikenlaisia hassuja.

jeps, mutta tässä se pizza





Ilta meni tosi hyvin, katseltiin vanhoja salkkareita, ja lepäiltiin. Haikea olo valtasi mielen sitten jotain pari tuntia ennen kun jouduttiin asemalle lähteä. Olin vain kokoajan lähellä kultaani, ja halusin viimeiseen saakka tuntea hänen ihonsa lämmön.
Junamatkalla näin yhden tutunnäköisen hyypiön istumassa junassa, moikkasin sitä sillee, et jotai nyökkäsin sen suuntaan, mut sit ihmettelin ku se ei ees mitään takas moikannut, taisin ehkä olla sitten väärässä. Tai no, en tiedä kyllä, et tunsiko se mua, mut sama tyyppi se oli. Tosin tunnen niin paljon kaikkia rokkarityyppejä, et osa saattaa mennäkin ihan ohi. Ettei sitten enää muistu mieleen, ku joku saattaa olla aika samannäköinen.

Tänään sitten soittelin sille hassulle Jukalle taas. Heti oikeastaan kun Pasilan asemalta erosin tuosta ihanuudesta. Jukkakin oli junailemassa parhaillaan, oli tulossa Kouvolasta, hän käy sielläki aika usein, itekin oon käyny siellä paikassa missä se oli tän viikonlopun. Elinan kanssa kyllä pikkusen tuli naureskeltua jukalle, kun soittelin sille pe. :D

aww, nyt tässä olin kirjoitellu yhtä kirjettä, ja ylistänyt mun rakasta yhdelle kirjekaverille, ku se puolestaan oli jotain jutellu sen elämästään ja tällä hetkellä oli ihastunut yhteen poikaan, ni kirjoitin sitten, mun tilanteesta. <3

Jeps, nyt alkaa kyllä väsyttää, et taitaa kohta olla parasta mennä nukkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti