lauantai 21. huhtikuuta 2012

Aurinkoista ja onnellista viikonloppua


Jeps, eilen koko työpäivän odotin, että pääsisin sieltä pois, viettämään viikonloppua. Noh, päivä se meni nopeesti, kahvitauko n.12.30 Oli myös kakkukahvit. Yksi kokeista, Nico oli viimeistä päivää töissä tuolla. Sai paikan jostai lähempää hänen kotia. En nyt muista, et mistä kaupungista se oli, mut varmaan Pääkaupunkiseutua, ehkä kerava tai Porvoo. Jotain sitruunakakkua se oli mitä se tarjosi. Sen jälkeen oli sit joku vaunuesittely osastoille, ku uusia vaunuja vissiin tuli.

No loppupäivä meni myöskin nopeasti. Kuuden aikoihin sitten lähdin Pasilasta junalla kohti Turkua. Oli vähän hassua, kun se juna olikin sitten bendolino. Duunin jälkeen kun kävin ostamassa lipun, ja halusin sit ikkunapaikan, ni lipunmyyjä sit möi mulle sellasen yksittäisen paikan, mikä olis ollu lemmikkiosastolla, mullehan se ois käyny, ei oo mitään allergioita. Ni sitte kun juna tulee, ni tulee kuulutus, että junan kalusto on vähä muuttunut, ja nyt mennäänkin bendolinolla eteenpäin. Kaikki siis saivat valita istumapaikkansa ihan oman mielensä mukaan, olihan se ihan mukavaa. Ja ei ollut kovin paljon ihmisiä junassa. Tai no ainakin siinä vikassa vaunussa, missä mä olin, ni oli aika väljää. Opiskelijalipulla tuli mentyä, konnari oli sellainen suht nuori nainen, ja se vielä sanoi, että nii, sulla oli se opiskelijakortti? Näytin sitä sitten sillee oikein kunnolla, ja sanoi että Ok, ja Hyvää matkaa! Taas tuli siis halvaksi nää matkat. Yli 4kk. tullut jo sillä kortilla mentyä.

No Turkuun sitten saavuin, juna oli suht ajallaan. Junassa jo mietin, että mitä kaikkea hassua tänään voisikaan tehdä. Muistin, että sinä iltana ois klubilla Haloo Helsinki, kultakin oli jo vähää aikaa sitten miettiny, et vois mennä niitä katsomaan. No sattumalta päädyttiinkin sitten klubille. Oli kyllä tosi ihana ilta. Keikka oli ihan ok. Keikan jälkeen lähdettiin klubilta ulos, käytiin vielä jossain yhessä paikassa, sitä paikan nimeä en kyllä muista, mut oli aikas jännä mesta. Baaristiki oli sellanen hassun muotoinen, vähän niinkuin joku ovaali. tiski oli keskellä baaria, Ihan tunnelmallinen paikka. Yhdet punaviinit siinä sitten juotiin. Ei ollut mikään räkälä paikka, vaikka kyllähän mä niissäkin viihtyisin, kun olisi hyvää seuraa. Tämän jälkeen käytiin vielä Hesessä, ja otettiin kanasalaatit mukaan ja puoliksi otettiin vielä yksi falafel-hampurilainen. Taksilla siitä sitten kullan kämpille tuli lähdettyä.

Oli kyllä taasen niin ihana ilta. Ulkona oli kyllä vähä huono sää, mutta ei se niin paljoa haitannut.
Otin niitä filmtownin leffoja mukaan, katsottiin yöllä sit vähän aikaa sitä madagaskaria, muttei sit loppuun asti sitä ihan jaksettu katsoa. Siinä sitten vaan syötiin salaatit, kuunneltiin musaa ja söpöiltiin.
Jossain vaiheessa sitten oltiin nukahdettu toistemme syliin. Heräsin kyllä jonkun ajan päästä, ja huomasin, ettei oltu edes valoja sammuteltu, ja kävin sitten vessassa ja sammutin sitten valot, ja rupesin uudestaan nukkumaan, ei nukuttu ihan aamuun asti, vaan jossakin aikaa yöllä herätin raksun, ja sitten höpöiltiin kaikkea hassua. Tänään sitten taas tuli noustua varmaan vasta joskus kahden-kolmen jälkeen.

Tänään sitten käytiin vähän kaupassa, ja ostettiin ruokaa varten vähä aineksia..herkkusieniä, ananasta, ja kidney papuja. Tyttöselläni oli jo valmiiksi jääkaapissa tofua. Hän sitte teki jonkun hassun aterian niistä sitten. Mä laitoin sit mun lautaselle vähän kaikenlaista maustettta. Vaikka ei se olis tarvinnu, hyvää se jo muutenkin oli, mut halusin vähän tulisempaa siitä. Oli myös sellasta Unkarilaista paprikatahnaa, itsekin joskus ostin sellasta, kun kävin joku vuosi sitten Budapestissä. Kultakin kävi tuossa, vuosi sitten.. oli siellä vaihdossa.

Loppupäivä meni sitten hassuillessa, ja katottiin se Jos Rakastat leffa. Aika samanlaisia suomileffoja tehty paljon, mutta oli se ihan ok, ei nyt mikään paskemmasta päästä sitten kummiskaan. Nyt katsotaan tässä samalla The Social Networkia, tääkin hyvä leffa. Aww, tuossa vieressä se ihana tyttö hassuttelee ja onnelisena kehräilee. <3 :p niinkuin minäkin.

Tulee varmaan tänäänkin valvottua pitkään. Vähän haikea tunnelma alkaa taas olla kohta, huomenna sitä taas joutuu matkaan junalla pois täältä kultani luota. Nooh, mutta taas sitä sitten näkee, vappuna sen kanssa yhdessä, vähän kyllä ärsyttää, et mulla on se vappuaatto töitä, mut nopee se menee, ja onneksi ei ihan aikainen herätys tuu olee silloin. Huomenna varmaan joskus kasilta lähden taas kotiinpäin, ennen kymppiä siis Pasilassa. Himaan suoraan sitten, katselen varmaan muutaman leffan ennenkuin nukkumaa meen, vaikka joutuu taas ens viikon herää kuudelta, kai sen jotenki kestää.

Nyt tästä varmaan meen pitämään taas seuraa tuolla niin ihanalle otukselle <3 Ettei se ihan tylsisty.:D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti