keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Pikkulauantai

Eli viikon keskipiste siis tässä. Kuten sitä hassusti sanotaan...Pikkulauantai. Kaveria tuli nähtyä. Kalliossa, söin falafel-pitaleivän. Oli kyllä aika maukas, pakko sanoa. Tosin, ei kyllä mitään ihan kovin supersuperuuuuuuber erikoista. Mutta ehkä top 10. falafeleihin elämässä mahtuu. Käytiin sitten parit oluet ottamassa, rupes vähä ärsyttää nää haalarityypit, ihme jengiä, käyttäytyvät sillä tavalla ku eivät olisi koskaan olletkaan kalliossa. :DD No, aika perusteinipissiksiä ne haalarityypit oli joita näin siinä yhessä kuppilassa, joten lähdettiin liikkumaan.

Mentiin kolmeen kaisaan, kiva mesta, jossa on sellainen yläterassi, josta näkee pitkälle Kallioon, muutenki mukava mesta, ihan jokainen spuge ei sinne ainakaan eksy, kun vähän hienompi mesta.ta
No eipä siellä kauan jaksanu oleskella, kaupassa tuli käytyä, ja sitten kotiin.

Nyt tässä katselen sitä Madagascar 2:sta. Ihan jees höpsöttelyä.
Muita leffoja en oo vielä ehtinyt katsella.

Ihanasti tekstailtu taas raksusen kanssa.
Olis jo perjantai, niin näkisi sen ihanan kullan taas. Tällä kertaa itse meen sen luokse. Turussa lähden käymään. Joskus viideltä lähden, tai en oo vielä ihan varma, ehdinkö viiden junaan. Ehkä parempi olis kuuden junalla, ettei tuu mitään kiirettä, ja jää sit jotain olennaista himaan.
Huomenna varmaan töissä aika paljon hommaa, tulee kaikkia kuormia. Äh, torstai... se on aina yks rankin päivä. No onneksi saa nukkua pitempään kuin tänään.
Jouduin menee jo seiskaksi, kun tähän työvuoroon kuuluu, et joutuu pestä tiskikone kunnolla. Heh, vaikka en oo tuolla tiskaajana. Se on aika kova homma, ku se tiskikone on jotai yli 10m pitkä. Ja ne kaikki koneen osat on aika teräviä, pari kertaa tullu jotain haavoja kätee.


ahh. elämä on aika onnellista. IHME.. No se on, jos minä tuon sanon. En ois koskaan uskonut, että menee näin hyvin. Toivottavasti se niin jatkuukin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti