maanantai 16. huhtikuuta 2012

Iltahöpsöilyt

Tuon iltapäivän blogitekstin jälkeen laitoin musaa soimaan, ja menin lepäämään. Nukahdinkin joksikin aikaa, joskus seitsemältä sitten lepäily oli tarpeeks ja nousin ja lähdin aika nopeesti siitä sitten kauppaan. Salaattia, leipää, mehua, ja juustoa tuli ostettua. Sitten videovuokraamoon, otin 7leffan viikkopaketin. Oijoi, otin yhden lastenleffankin. Madagaskar 2:n VIHDOINKIN! Vihdoinkin näen sen, missä on yhdessä osassa äänenä Ville Valo. Tässä nyt oon seuraillu tuota Titanic leffaa, mut kohta ajattelin laittaa DVD:n pyörimään ja laittaa sen leffan. Muut leffat oli Meri, (Islantilainen leffa. jossa pääosassa on tosi tosi kova, ehkä Islannin kuuluisin miesnäyttelijä Hilmir Snaer Gudnason. Oli mm. 101 Reykjavik leffassa pääosassa, joka on myös todella hyvä, kannattaa tsekata. ) Uraputkimies, tää oli randomisti valittu. The social network, ( en oo vielä ehtinyt tätä nähdä, ei jaksanut käydä leffateatterissä tätä katsomassa) Jos rakastat, ( tää kiinnosti jollain tavalla, kun katson ainaki kerran kaikki suomifilmit läpi, Punch Drunk Love. ( tästä leffasta en tiedä paljoakaan, kansi näytti mielenkiintoiselta) Sitten piti nyt ottaa joku kummelipätkäkin.

Tuossa viikonloppuna latasin koneelle sellasen Nokia PC Suiten, on mulla sellanen toisessa koneessa ollu, mut silloin en sitä niin hirveästi käyttänyt, hih, nyt pystyn jopa kirjoittamaan viestiä koneen kautta, ja se sitten lähettää sen vastaanottajalle, jos kännykkä on tuollaisen kaapelijohdon kautta koneessa kiinni. Ihan kätevää, jos ei aina jaksa näpytellä.

Piti kirjoittaa tässä vähän pitempää tekstiä, mutta nyt rupeankin katsomaan tuota Madagaskaria, ensin Villen ääntä youtubesta fiilistelen.


Love you like i do. <3

I'm Happy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti