keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Tavallista keskiviikkopäivää

Aika peruspäivä ollut. Ei ees kovin paljon aamulla väsyttänyt, vaikka nyt oon herännykkin joka aamu kuudelta. Yöllä en ihan nukkunut "yhden pysähdyksen taktiikalla" eli yhtä mittaan, vaan tuli heräiltyä, ja katsottua kännykästä et paljonko kello on. Yömusat oli päällä, spotifystä tietenkin. On muuten ihana nukahtaa yömusat päällä. Tai riippuu siitä, että mitä musaa on pistäny. Ihan sellanen rankka ei kyllä auta nukahtamiseen.

Weeping Willows on kyllä yksi parhaimmista unimusiikista. Sellasta positiivista melankoliaa. CMX:kin toimii. Tai ne hiljaiset biisit.

Tänään ei mitään kovin ihmeitä tapahdu. Kunhan olen ja hengailen. Tai olis kyllä hommaa tässä illan mittaa, pitäs tehdä yks kirjanpitohomma. Kun avustan välillä yhden sukulaisen yrityksen kirjanpidossa, maaliskuussa sitä olisikin siinä paljon hommaa. Varmaan pari tuntia siihen menee.

Muuten tuleekin sitten varmaan kuunneltua musaa ja höpsöiltyä itsekseeen.
Tossa vähän suitsukkeita polttelin. Vois hommata sellasen kunnon alustan, mikä on just tarkoitettu suitsukkeille.



Tänää dösässä oli yks hassu mies, no se oli joku spuge kyllä. Selitti kaikenlaista, ja levy vaan pyörittää sitä samaa. Kuskikin kyllästyi, ja sanoi yhdessä vaiheessa, että istuppa nyt hiljaa siinä, tai sitten lähdet.
Ihme, että se totteli niin helpolla.

Nopeasti se aika vaan menee. Kohta onkin taas viikonloppu, ja siitä tulee ihanaa, kuten aina. <3
Elikkäs moikkelis taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti